Koodarikisälli

Location: Oulu, Finland
Date Posted: 31-01-2018
Etsimme joukkoomme digitaalisten palvelujen kehityksen tulevaisuuden lupauksia. Siilin Mestari & Kisälli –ohjelmassa uran alkuvaiheessa olevat tai uravaihdosta tavoittelevat henkilöt, kehittyvät täysiverisiksi ammattilaisiksi kokeneen mestarin avulla. 

Mestari & Kisälli -ohjelmassa opitaan perusasioita Siilin tavoista toimia sekä perehdytään kaikille konsulteille tarpeellisiin taitoihin ja metodeihin aina Design Thinkingistä ja ketteristä menetelmistä moderneihin pilvipalveluihin ja DevOps mentaliteettiin. Perusteiden jälkeen ohjelma keskittyy syvemmin eri suuntautumisalueiden mukaisiin koulutuksiin ja työpajoihin, jonka jälkeen on aika laittaa opit käytäntöön ja tehdä ensimmäistä projektia mestarimme tukemana. Ohjelmasta kisällit valmistuvat Siileiksi, valmiina ohjelmistoalan asiakasprojekteihin. Ohjelmaan valituille henkilöille tarjoamme vakituisen työsuhteen ohjelman alusta lähtien.
 
Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran alan kokemusta ja/tai vahva harrastuneisuus alalle, niiden avulla pääset hioutumaan timantiksi koulutusohjelmamme aikana ja sen jälkeen! Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja olet motivoitunut oppimaan uutta. Intohimo ohjelmointiin ja soveltuva koulutus ovat eduksi - etsimme lahjakkaita ja innostuneita lupauksia.

Meillä Siilillä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja vaihtuvissa asiakasprojekteissa yhdessä kokeneiden kollegoiden kanssa. Teemme tiivistä yhteistyötä ja opimme toisiltamme stackista ja osaamisalueesta riippumatta. Uskomme puhtaaseen koodiin ja testausautomaatioon sekä nojaamme pilviarkkitehtuuriin päivittäisessä työssämme aina kuin mahdollista.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi oman mielenkiintosi mukaisesti. Kisällinä voit kasvaa esimerkiksi full-stack -kehittäjäksi tai syventää osaamistasi omassa erikoisalassasi. Et ole kuitenkaan sidottu vain yhteen valintaan ohjelmassa, vaan kannustamme yksilöllisiin kehityspolkuihin ja tuemme sinua eteenpäin haluamallasi tavalla.

Hakemuksessasi voit kertoa tarkemmin minkä tyyppiset tehtävät sinua kiinnostavat, olivat ne sitten backendin, frontendin, sulautettujen, ohjelmistoautomaation, devopsin tai vaikka tiettyjen teknologioiden parissa.
 
Hakuaika päättyy 28.2. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja valinnat ohjelmaan tehdään maaliskuun puoleen väliin mennessä. Mestari & Kisälli -ohjelma käynnistyy huhtikuussa 2018.
this job portal is powered by CATS